OK

Ikke som typehusfirmaer er flest

Håndværkerhuset er et erfarent og professionelt typehusfirma, der tager udgangspunkt i netop din drøm samt dine specifikke ønsker og behov. At bygge sit eget hus fra bunden er en stor drøm for mange, men også en stor beslutning.

Blandt de mest pålidelige typehusfirmaer

Der er tale om en af livets største investeringer, og af den årsag er det ikke ligegyldigt, hvilket byggefirma, man vælger. Man kan nemlig risikere, at husdrømmen ender op som et byggemareridt. Med os som dit byggefirma er du sikret en seriøs, serviceminded og erfaren partner, der sætter dig i fokus og tager dig med på vejen fra den allerførste streg på papiret til det færdige projekt.

Fortæl os om din boligdrøm
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller E-mail Skriv venligst telefonnummer eller E-mail

Vi skræddersyr din nye drømmebolig

Vi er er mere og andet end bare et byggefirma. Selvom de boliger, vi opfører, tager udgangspunkt i en model, tilpasser vi alle huse til den enkelte kunde og familie.

Vi skræddersyr løsningen til dine ønsker og behov, så du i princippet har frie hænder til at sammensætte den plantegning og bygning, som du drømmer om. Det sikrer dig en tidløs og unik bolig, som kan skabe rammerne om dit daglige liv, både nu og i fremtiden.

På den måde er vi et husfirma, der tilbyder lidt mere og andet end blot en standardløsning.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er et af den slags husfirmaer, der brænder for at gøre boligdrømme til virkelighed. Hvis du har en drøm om, at planlægge og bygge dit helt eget hus fra bunden, står vi klar til at hjælpe.

Vi har stort fokus på tæt kommunikation og dialog i det daglige arbejde. Det sikrer, at du altid er up-to-date og med på hvert skridt af vejen mod en færdig bolig. På den måde er vi et byggefirma, der garanterer sikkerhed og tryghed i processen med at rejse dit nye typehus.

Hvis du vil vide mere om os som byggefirma eller om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på61 51 30 01. En snak er både gratis og uforpligtende, og den kan give dig en bedre idé om, hvorvidt vi er det rette valg af partner for dig.

HÅNDVÆRKERHUSET FYN
- Vi tager hånd om jeres hus

Hos Håndværkerhuset hjælper vi vores kunder med at gøre deres boligdrøm til virkelighed.
Vi bygger individuelt tilpassede typehuse, hvor kvalitet, funktionalitet og pris mødes på et niveau, der giver mening for dig. Vi tager dig med på vejen og sørger for tryghed i processen fra den første streg til færdigt projekt.

Skræddersyede
og arkitekttegnede typehuse

Erfarne og pålidelige
håndværkere

Fokus på dig
som kunde

Tryghed i processen
fra start til slut

Vi dækker
hele landet