OK

Typehuse bygget efter dine ønsker

Drømmer du om at bygge dit eget hus fra bunden? Ønsker du dig et unikt hjem, der lever op til alle dine ønsker og behov, samtidig med at det er økonomisk overskueligt? Så er vi klar til at hjælpe dig med typehuse i Odense og over hele landet.

Vi har stor erfaring med opførelse af personlige typehuse, der ud fra en skabelon tilpasses til netop dig og din familie. Det sikrer, at du får et unikt hus, som vil føles som hjem med det samme, samtidig med at det er til at betale.

Hos os er stort set alt muligt, og vi gør vores absolut yderste og bedste for at tilbyde mere og andet end ”bare” et typehus.

Vi hjælper dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed, uden at det sprænger budgettet. Vi har forskellige modeller inden for typehuse i Odense – og i resten af landet - som kan tilpasses til dine individuelle ønsker og behov.

Fortæl os om din boligdrøm
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller E-mail Skriv venligst telefonnummer eller E-mail

Vinkelhuse

Se tegninger her

Vinkelhuse er oplagte til dem, der elsker at tilbringe tid udenfor. Vinklen på dit nye typehus giver nemlig optimale betingelser for anlæggelse af en eller flere terrasser, idet den sørger for læ. Det sikrer, at husets terrasse(r) kan bruges både om sommeren samt i de lidt køligere forårs- og efterårsmåneder.

Med et vinkelhus kan man altså skabe en løsning, hvor der er en naturlig og funktionel overgang mellem inde- og udearealer. Et vinkelhus er et godt valg af typehus til lange og smalle grunde, da man på den måde udnytter arealet på bedst mulig vis uden at gå på kompromis med udearealer i form af terrasse og have.

Længehuse

Se tegninger her

Et klassisk længehus er utroligt fleksibelt, når det gælder plantegningen. På den måde bliver det nemt at indrette boligen, så den matcher netop dig og dine behov. Denne slags typehus egner sig især til børnefamilien, da det er oplagt med et større køkken-alrum og en række mindre værelser.

Men længehuset er også til det par, som har brug for ekstra rum i form af kontor, træningsværelse, gæsteværelser eller noget helt fjerde. Længehuse giver også mulighed for at integrere en garage i bygningen, hvorved der samtidig opnås ekstra plads til fx haveredskaber, værksted eller opbevaring.

Kvadrathuse

Kvadrathuse er kendt for deres rene linjer og nemme indretning. Et kvadrathus fylder ikke meget på grunden, så der er rig mulighed for at udnytte udearealerne, fx med en stor have, en terrasse eller en kombination af de to.

Typisk vil et kvadrathus være indrettet med et køkken-alrum i midten og omgivende værelser, men som sagt tilpasser vi plantegningen til netop dine ønsker og behov. Derfor kan vi være med til at sikre, at dit nye kvadrathus skaber de perfekte rammer om det daglige liv, både indenfor og udenfor.

Hvad drømmer du om?

Ovennævnte typehuse er kun eksempler og overordnede modeller på, hvad vi kan opføre. Vi er en fleksibel samarbejdspartner, der gør vores bedste til at tilpasse os netop dine tanker og ideer. Med andre ord gør vi din boligdrøm til virkelighed.

Hvis du allerede nu har en klar idé om, hvordan dit nye typehus skal se ud, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Det samme er tilfældet, hvis du stadig mangler lidt inspiration til, hvordan dit nye hjem skal udformes.

Vi kan bygge typehuse Odense og i resten af Danmark – og vi tager meget gerne en helt uforpligtende og gratis snak om de forskellige muligheder og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os i dag for at høre mere.

H-huse

Se tegninger her

2-plans huse

Se tegninger her

Arkitekttegnede huse

HÅNDVÆRKERHUSET FYN
- Vi tager hånd om jeres hus

Hos Håndværkerhuset hjælper vi vores kunder med at gøre deres boligdrøm til virkelighed.
Vi bygger individuelt tilpassede typehuse, hvor kvalitet, funktionalitet og pris mødes på et niveau, der giver mening for dig. Vi tager dig med på vejen og sørger for tryghed i processen fra den første streg til færdigt projekt.

Skræddersyede
og arkitekttegnede typehuse

Erfarne og pålidelige
håndværkere

Fokus på dig
som kunde

Tryghed i processen
fra start til slut

Vi dækker
hele landet