OK

Byg hus efter dine boligdrømme

Mange danskere har den ultimative drøm om at bygge eget hus fra bunden. Den drøm ønsker vi at være med til at opfylde på et plan, hvor det samtidig er økonomisk overskueligt.

Inspiration til dit husbyggeri

Vi tilpasser vores typehuse til netop dine ønsker og behov, og stort set alt er muligt. Men med så mange muligheder kan det være svært at finde ud af, præcis hvad man ønsker sig.

Derfor har vi samlet denne side med inspiration, så du kan blive klogere på de mange muligheder, smarte løsninger og gennemtænkte detaljer, som du kan inkorporere i dit eget projekt. Det kan give dig en klarere idé om det endelige resultat og tage dit et skridt tættere på en færdig drømmebolig.

Fortæl os om din boligdrøm
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller E-mail Skriv venligst telefonnummer eller E-mail

Vi kender dine muligheder

Vi kender måske ikke din personlige drøm og dine ønsker og behov endnu. Til gengæld ved vi præcis, hvad der kan lade sig gøre, og hvad det koster. Vores store erfaring og byggetekniske baggrund giver os et indblik, som andre ikke har.

Derfor kommer vi også gerne med input i form af inspiration og ideer til, hvordan du kan udforme din nye drømmebolig. Kontakt os i dag for at få en gratis og uforpligtende snak om dit nye skræddersyede typehus.

Byg hus Odense, samt resten af Fyn, Sjælland og Jylland

Vi har bygget mange huse i vores nærområde – Odense og omegn. Men vi kører ligeså ofte til Sydfyn, Sjælland og Jylland. Vi er et firma med stor fleksibilitet og alsidighed, hvorfor geografien ikke er så vigtig.

Og vores kvalitet er upåklagelig, hvad enten du er fynbo, jyde eller sjællænder.

HÅNDVÆRKERHUSET FYN
- Vi tager hånd om jeres hus

Hos Håndværkerhuset hjælper vi vores kunder med at gøre deres boligdrøm til virkelighed.
Vi bygger individuelt tilpassede typehuse, hvor kvalitet, funktionalitet og pris mødes på et niveau, der giver mening for dig. Vi tager dig med på vejen og sørger for tryghed i processen fra den første streg til færdigt projekt.

Skræddersyede
og arkitekttegnede typehuse

Erfarne og pålidelige
håndværkere

Fokus på dig
som kunde

Tryghed i processen
fra start til slut

Vi dækker
hele landet