OK

Et af de mest alsidige byggefirmaer med base i Odense

Håndværkerhuset er et byggefirma med særlig ekspertise i opførelse af typehuse. Bag virksomheden står 3 kompetente håndværkere, der har speciale i hver deres fag.

Når du vælger Håndværkerhuset som dit byggefirma, får du derfor en både erfaren og professionel samarbejdspartner i Odense, der tager sig af alle dele af dit byggeri.

Hvis du drømmer om at kunne tegne og bygge din helt egen bolig fra bunden, hvor kvalitet, design og pris går op i en højere enhed, er Håndværkerhuset et godt valg blandt landets mange byggefirmaer.

Fortæl os om din boligdrøm
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst telefonnummer eller E-mail Skriv venligst telefonnummer eller E-mail

Dit byggefirma i Odense - og resten af landet

Håndværkerhuset holder til i Odense. Hvis du vil bygge nyt hus i Odense, er vi derfor et godt valg. Dog kører vi gerne langt for at møde vores kunder, der hvor der er brug for det.

Derfor dækker vi også resten af Fyn samt store dele af Sjælland og Jylland. Har du byggegrunden og en drøm om at rejse dit eget hus, så står vi klar til at hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Vi har mangeårig erfaring i branchen samt en stor teknisk viden inden for stort set alle aspekter af håndværkerfaget. Samtidig sætter vi fokus på dig som kunde og har en god og ærlig service som en af vores vigtigste værdier.

Det gør os til et godt valg, når du mangler et byggefirma til at hjælpe dig med at bygge et nyt hus i Odense eller omegn.

Vi har fokus på dig som kunde

Det er vores drøm at gøre din drøm til virkelighed. Derfor har vi fokus på dig og dine særlige ønsker og behov i alle dele af processen. Selvom vi er din totalentreprenør, har vi dig med inde over hver del af processen.

Det giver bedre muligheder for tæt dialog, konstruktiv kommunikation og dermed et resultat, som lever op til samtlige krav og forventninger hos begge parter. Derfor tager vi også gerne en helt gratis og uforpligtende snak med dig om din boligdrøm og dine muligheder, inden du bestemmer dig.

Leder du efter et af de mest serviceminded, erfarne og professionelle byggefirmaer i Odense, er du altså mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

HÅNDVÆRKERHUSET FYN
- Vi tager hånd om jeres hus

Hos Håndværkerhuset hjælper vi vores kunder med at gøre deres boligdrøm til virkelighed.
Vi bygger individuelt tilpassede typehuse, hvor kvalitet, funktionalitet og pris mødes på et niveau, der giver mening for dig. Vi tager dig med på vejen og sørger for tryghed i processen fra den første streg til færdigt projekt.

Skræddersyede
og arkitekttegnede typehuse

Erfarne og pålidelige
håndværkere

Fokus på dig
som kunde

Tryghed i processen
fra start til slut

Vi dækker
hele landet